Laitteet

Asiantuntijoidemme avustuksella meiltä tarvittavat ICT-laitteet ja ohjelmistot oikein mitoitettuna, esiasennettuina ja käyttövalmiina nykyaikaisen toimiston ICT-tarpeisiin. Edustamme tietotekniikka-alan tunnetuimpia tuotemerkkejä.

Päätelaitteet niin toimistoon kuin työmaalle

Aiheuttaako ICT-laitehankinnat päänvaivaa? Tarvitsetteko apua sopivien tietokoneiden, mobiililaitteiden ja työasemien hankintaan?

Keskittämällä hankinnat yhdelle toimittajalle pääsette näistä ongelmista ja säästätte samalla rahaa sekä aikaa. Hyvin toimivat työkalut ovat liiketoiminnan menestyksen edellytys. Oikeat laitehankinnat täyttävät oikeita tarpeita ja toimivat työkalut parantavat henkilöstön tyytyväisyyttä ja lisäävät tehokkuutta. Työvälineiden tehokas ja ajantasainen ylläpito tuo myös yritykselle kustannushyötyä ja -säästöjä.

Paikallisen myynnin ja asiantuntijoidemme kanssa toimitamme korkealaatuisia ICT-ratkaisuja ja laitteita teidän tarpeisiinne.  Meiltä kaikki yrityksesi tarvitsemat työvälineet: työasemat, mobiililaitteet, monitoimilaitteet, palvelimet. Edustamme lähes kaikkia suurimpia ICT-laite ja ohjelmistovalmistajia.

Ketjun asiantuntijat hoitavat myös toimituksen ja asennuksen valitsemillasi ohjelmistoilla ja oheispalveluilla kustannustehokkaasti. Tarvittaessa opastamme ja koulutamme laitteiston käytössä.

Yhteydenottopyyntö

  • puhelimet ja tabletit
  • tietokoneet
  • palvelimet
  • infonäytöt
  • Monitoimilaitteet ja tulostimet
  • Oheislaitteet

Edut sinulle

Keskitetty
laitehankinta

Varmista hankinnat yhdelle kumppanille jolloin toimitusvarmuus säilyy sekä ympäristön merkit ja mallit ovat yhtenäiset. Takuukäsittelyt ulkoistettuna palveluna.

Asiantuntemus
ratkaisuissa

Keskittämällä varmistat laitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuuden ja optimoit yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden. Ammattitaidolla myös toimialakohtaisia ratkaisuja.

Monipuolinen
tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri ICT-laite ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

InData myynti

myynti@indata.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Leasing ratkaisuna ICT-investoinnille

Leasing on joustava ja kustannustehokas ratkaisu ICT -investointien rahoitukseen mm., kun haluat ennakoida ja budjetoida ICT-investointisi, vapauttaa omaa pääomaa ICT-investoinneilta omaan liiketoimintaan.

Tutustu

Asiantuntijapalveluja tarpeen mukaan

Osaavat ICT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi päivittäisten ICT-rutiinien hoitamiseen ja kehitysprojekteihin.

Tutustu