Videoneuvotteluratkaisut

Toimivat videoneuvotteluratkaisut tuovat yrityksille kustannussäästöjä kun palaverit voidaan pitää etänä. Videoneuvotteluratkaisut tarjoavat ketterämmän ja kustannustehokkaamman tavan vastata liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Ratkaisut jokaiseen neuvottelutilaan

Kustannustehokkuus ja joustavuus ohjaavat yrityksen videoneuvotteluihin. Pilvipalvelut helpottavat asioiden jakamista. Tiedot ja palvelut ovat saumattomasti kaikkien käyttäjien ulottuvilla, aina ajantasaisina ja yhtenäisinä versioina, käytettävissä päätelaitteesta tai sijainnista riippumatta. Toimintavarmuus on parempi kuin perinteisesti vain yhdessä laitteessa tai yrityksen omassa ICT-ympäristössä olevissa ohjelmissa ja palveluissa.

Pilviympäristöistä saatava lisäarvo saavutetaan jatkuvan integraation ja mahdollisimman suuren automaatioasteen avulla. Pilvipalvelujen kautta käytössäsi on aina ohjelmien uusin versio, eikä päivitysten tekemiseenkään tarvitse käyttää omaa aikaa. Suunnittelemme kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalvelut ja otamme huomioon skaalautuvuudessa juuri sinun tarpeesi.

Verkkokokousjärjestelmällä toteutat helposti webinaarit ja etäpalaverit

Videoneuvottelut ja verkkokokoukset mahdollistavat kokousten ja neuvotteluiden pitämisen niin, että palaverin osapuolten ei tarvitse olla saman pöydän ääressä. Etäkokoustaminen on kustannustehokas ja ekologinen tapa kokoontua ja tehdä yhteistyötä kasvotusten sijainnista riippumatta. Hyvät verkkoyhteydet ja laadukkaat videoneuvottelulaitteet ovat sujuvan kokouksen edellytys tarjoten vertaansa vailla olevan yhteydenpitomahdollisuuden oletpa sitten kannettavan tietokoneesi, älypuhelimesi tai tablet-laitteesi ääressä.

Yhteydenottopyyntö

  • MicroSOFT TEAMS
  • Google Hangouts
  • Zoom Us
  • Logitech
  • Samsung
  • Jabra

Edut sinulle

Helppo
skaalaus

Videoneuvotteluratkaisut voidaan rakentaa yhden henkilön toimistoon tai suuriin auditorioihin.

Hallitusti
ja turvallisesti

Käyttäjätuki kaikkiin tunnetuimpiin videoneuvotteluohjelmistoihin.

Saatavilla
24/7

Hyvät videoneuvotteluyhteydet siirtävät yrityksen liiketoiminnan nopeasti pilveen.

InData myynti

myynti@indata.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Ajantasaista turvaa pilvipalveluihin

Hoitamalla tietoturvan hallinnan  myös pilvipalveluratkaisuissa asianmukaisesti, pienennät uhkien toteutumisen todennäköisyyttä.

Tutustu

Asiantuntija palveluksessasi pilvipalveluratkaisuissa

Tarjoamme selkeän ja konkreettinen käsityksen siitä, miksi ja miten pilveen kannattaa mennä ja mitkä ovat pilven liiketoiminnalliset hyödyt. 

Tutustu