Infonäyttöjärjestelmät

Modernisoi ulkoinen ja sisäinen viestintä skaalautuvilla infonäyttöratkaisuilla. Skaalautuvat infonäyttöratkaisut tarjoavat ketterämmän ja kustannustehokkaamman tavan vastata organisaation muuttuvaan mainontaan.

Infonäytöt viestintään

Näyttävään sisäiseen tai ulkoiseen viestintään soveltuvat digitaaliset infonäytöt. Avoin ja säännöllinen viestintä sitouttaa työntekijöitä ja infonäytöt ovat tähän hyvä väline. Etäpäivitettävillä infonäytöillä eli Digital Signagella voit viestiä eri toimipisteiden tai jopa eri puolille maailmaa parantaen samalla työntekijöiden yhteenkuuluvuutta.

Infonäytöt ovat erinomainen myynninedistäjä ja huomionherättäjä. Viestit tehokkaasti juuri siellä, missä kohdeyleisösi on. Infonäyttö taipuu moneen tarkoitukseen, vain mielikuvitus on rajana. Infonäytöt helpottavat tiedottamista ja ovat monipuolinen ratkaisu niin ulko-, sisä- ja julkisten tilojen viestintään. Digitaalisilla infonäytöillä tavoitat ja vangitset asiakkaidesi huomion. Näyttöjen sisältö voi olla vaikkapa videota, kuvia tai tekstiä.

Yhteydenottopyyntö

  • skaalautuva käyttö
  • hallinta etänä
  • ”avaimet käteen” -toimitus
  • Smartsign
  • Led-näytöt

Edut sinulle

Helppo
skaalaus

Näytöt skaalautuvat tarpeen ja tilan mukaan. Asennukset ikkunaan, julkisivuun, aulaan tai sosiaalitiloihin.

Hallitusti
ja turvallisesti

Päivitä materiaali vaikka toimistolta tai kotoa Etätuki saatavilla palvelutoimittajalta. Käyttökoulutus aina ennen luovutusta.

Saatavilla
24/7
Ajasta kamppanjat – päivitä tarjoukset niin kotoa kuin matkalta.

InData myynti

myynti@indata.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Ajantasaista turvaa pilvipalveluihin

Hoitamalla tietoturvan hallinnan  myös pilvipalveluratkaisuissa asianmukaisesti, pienennät uhkien toteutumisen todennäköisyyttä.

Tutustu

Asiantuntija palveluksessasi pilvipalveluratkaisuissa

Tarjoamme selkeän ja konkreettinen käsityksen siitä, miksi ja miten pilveen kannattaa mennä ja mitkä ovat pilven liiketoiminnalliset hyödyt. 

Tutustu