Miksi valita inData?

Meiltä saat laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös erinomaisen palvelun. Heitä pallo meille – ratkaisumyyjämme löytävät tarpeeseesi oikean, ja juuri sinun budjettiisi sopivan ratkaisun.

Edustamme tietotekniikka-alan suurimpia tuotemerkkejä. Löydät valikoimistamme kaikki markkinoilla olevat kannettavat tietokoneet, mobiililaitteet, työasemat, oheislaitteet ja tarvikkeet.

Meiltä saat myös oheispalvelut laitteeseesi. Halutessasi laitteesi toimitetaan käyttövalmiina valitsemillasi ohjelmistoilla ja oheispalveluilla. Opastamme laitteesi käytössä tarvittaessa.

Tulostusratkaisut

Useimmat yritykset voivat säästää jopa 30% vuosittaisista tulostuskuluista, jos yrityksen tulostimien, kopiokoneiden, faksien ja monitoimilaitteiden kokonaisuutta hoidetaan hyvin.

Tulostusympäristön yhdenmukaistaminen, laitteiden järkevä sijoittelu, tarvike- ja varaosatilausten automatisointi sekä keskitetty laitehallinta ovat tärkeimpiä tekijöitä tulostamisen sekä siitä aiheutuvien kustannusten hallinnassa. Näiden tekijöiden huomioiminen säästää kulujen lisäksi myös ympäristöä.

Laitteistotarjontamme kattavat tulostustarpeesi aina mobiilitulostamisesta suurkokotulostamiseen ja niihin voidaan liittää tarvittaessa myös monipuoliset turvatulostusratkaisut.

Ota yhteyttä ratkaisumyyjiimme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.