Google Apps for Work

MIKÄ?

Markkinoiden johtava ryhmätyöjärjestelmä. Sisältää sähköpostin, kalenterin ja verkkolevytilan lisäksi myös mm. pikaviestintäpalvelun.

KENELLE?

2 tai useamman työntekijän yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat tuottaa kustannussäästöjä sekä tehostaa työskentelyään.

HINNOITTELU

Käyttöönotto alk. 350,00 €
Vuosimaksu alk. 40,00 € / käyttäjä

Hinta ALV 0%.

Sähköpostilaatikko, joka ei täyty

Tuo Gmailin helppous ja luotettavuus töihin

Käytä työsähköpostiosoitetta samalla tutulla käyttöliittymällä, jota sadat miljoonat ihmiset käyttävät päivittäin. Yritysominaisuuksiin kuuluvat 30 Gt:n tallennustila ja ympärivuorokautinen tuki.

Työsähköposti omalla verkkotunnuksella

Hanki asiakkaiden luottamus käyttämällä ammattimaisia sähköpostiosoitteita. Luo niin monta ryhmäpostituslistaa kuin tarvitset, esimerkiksi myynti@yrityksesi.com.

Jaettava sähköinen kalenteri

Tiimeille suunnitellut verkkokalenterit

Kuluta vähemmän aikaa suunnitteluun ja enemmän tekemiseen jaettavien kalenterien avulla. Sama kalenteri löytyy työasemaltasi, kännykästäsi ja tabletiltasi.

Älykästä kokousten aikataulutusta

Aikatauluta tapahtumat nopeasti tarkistamalla kollegoiden käytettävyys tai asettamalla heidän kalenterinsa päällekkäin yhteen näkymään. Voit jakaa kalenterista tapahtuman kaikki tiedot tai pelkästään vapaa/varattu-tiedon.

Verkkotallennustila tiedostoillesi

Tallenna, synkronoi ja jaa tiedostot helposti

Pidä kaikki työsi turvassa yhdessä paikassa verkkotallennustilan avulla. Käytä työtiedostojasi kannettavalla tietokoneella, tablet-laitteella ja puhelimella silloin, kun niitä tarvitset.

Saat niin paljon tallennustilaa kuin tarvitset

30 Gt tallennustilaa käyttäjää kohti jaettuna Drivelle ja Gmaililleantaa tiedoille runsaasti tilaa. Jos se ei riitä, voit ostaa rajattoman tallennustilan 8 €/käyttäjä/kuukausi. Tilit, joilla on vähemmän kuin 5 käyttäjää, saavat 1 Tt käyttäjäkohtaista tallennustilaa.

Videoneuvottelu ja pikaviestintä sisäänrakennettuna

Tapaa kollegat ja asiakkaat kasvokkain

Ole yhteydessä yrityksesi tärkeisiin ihmisiin teräväpiirtovideon, äänen ja tekstien avulla. Voit säästää matkustuskuluja ja -aikaa, mutta silti saada kaikki kasvokkain tapaamisen edut.

Helppo käyttää missä vain

Koko tiimi voi liittyä Hangout-keskusteluun pöytä- tai kannettavalta tietokoneelta, tablet-laitteesta tai puhelimesta ja saada saman helpon käyttökokemuksen.

Kysy lisää ratkaisumyyjiltämme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.