Tietoturvapalvelut

Tietoturva-asiantuntijoidemme avustuksella meiltä tarvittavat tietoturvaratkaisut oikein mitoitettuna ja käyttövalmiina nykyaikaisen yrityksen IT-tarpeisiin

Suojaa tärkeät tiedot ulkopuolisilta

Onko yrityksen tietoturva ajan tasalla? Tarvitsetko apua esimerkiksi palomuurin asennukseen vai kaipaako virustorjunta päivitystä? Oikea it-ystävä suojaa yrityksesi tärkeät tiedot ulkopuolisilta ja huolehtii tietojen koskemattomuudesta joka laitteella.

Tietoturvapalvelumme on kattava kokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi tietoliikenneympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan. Saat asiantuntijoidemme monipuolisen tietoturvaosaamisen käyttöösi kustannustehokkaasti.

Yhteydenottopyyntö

  • TIetoturvaohjelmistot
  • Palomuurit
  • Tiedon salaus eli kryptaus
  • sähköpostin suojaus
  • roskapostin suodatus
  • vahva tunnistauminen (MFA)

Edut sinulle

Joustava tietoturvaratkaisu
on paras vakuutus

Ennakoivalla tietoturvan hallinnalla ongelmien riskit pienenevät, ja vahingon sattuessa haitat voidaan minimoida ripeästi.

Ajantasaista turvaa
liiketoiminnallesi

Keskity ydinliiketoimintaan ja asiantuntijat huolehtivat tietoturvasta puolestanne. Täysin automatisoidut tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset.

Tehokas tietoturva kertoo
laadusta ja jatkuvuudesta

Tietoturvan varmistaminen auttaa takaamaan liiketoiminnan jatkuvuutta, ja häiriötön työnteko tehostaa toimintaa sekä takaa palveluiden laadun.

InData myynti

myynti@indata.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Leasing ratkaisuna IT-investoinnille

Leasing on joustava ja kustannustehokas ratkaisu IT -investointien rahoitukseen mm., kun haluat ennakoida ja budjetoida IT-investointisi, vapauttaa omaa pääomaa IT-investoinneilta omaan liiketoimintaan.

Tutustu

Asiantuntijapalveluja tarpeen mukaan

Osaavat IT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi päivittäisten IT-rutiinien hoitamiseen ja kehitysprojekteihin.

Tutustu