Selvitämme yrityksesi tarpeet

Kartoitamme tietotekniset tarpeesi ja teemme suunnitelmat sekä kustannuslaskelmat niiden mukaan. Varmitamme myös laitteiden yhteensopivuuden.

Toimiva ICT-ympäristö perustuu tarkkaan pohjatyöhön

Aiheuttaako IT-laitehankinnat päänvaivaa? Tarvitsetteko apua sopivien tietokoneiden, mobiililaitteiden ja työasemien hankintaan?

Keskittämällä hankinnat yhdelle toimittajalle pääsette näistä ongelmista ja säästätte samalla rahaa sekä aikaa. Hyvin toimivat työkalut ovat liiketoiminnan menestyksen edellytys. Oikeat laitehankinnat täyttävät oikeita tarpeita ja toimivat työkalut parantavat henkilöstön tyytyväisyyttä ja lisäävät tehokkuutta. Työvälineiden tehokas ja ajantasainen ylläpito tuo myös yritykselle kustannushyötyä ja -säästöjä.

Paikallisen myynnin ja asiantuntijoidemme kanssa toimitamme korkealaatuisia IT-ratkaisuja ja laitteita teidän tarpeisiinne.  Meiltä kaikki yrityksesi tarvitsemat työvälineet: työasemat, mobiililaitteet, monitoimilaitteet, palvelimet. Edustamme kaikkia suurimpia IT-laite ja ohjelmistovalmistajia.

Ketjun asiantuntijat hoitavat myös toimituksen ja asennuksen valitsemillasi ohjelmistoilla ja oheispalveluilla kustannustehokkaasti. Tarvittaessa opastamme ja koulutamme laitteiston käytössä.

Yhteydenottopyyntö

  • KArtoitus
  • dokumentointi
  • laiterekisterI

Edut sinulle

Keskitetty
laitehankinta

Keskittämällä hankinnat yhdelle toimittajalle pääsette näistä ongelmista ja säästätte samalla rahaa sekä aikaa.

Asiantuntemus
ratkaisuissa

Keskittämällä varmistat laitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuuden ja optimoit yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden.

Monipuolinen
tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri IT-laite ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

InData myynti

myynti@indata.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Leasing ratkaisuna IT-investoinnille

Leasing on joustava ja kustannustehokas ratkaisu IT -investointien rahoitukseen mm., kun haluat ennakoida ja budjetoida IT-investointisi, vapauttaa omaa pääomaa IT-investoinneilta omaan liiketoimintaan.

Tutustu

Asiantuntijapalveluja tarpeen mukaan

Osaavat IT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi päivittäisten IT-rutiinien hoitamiseen ja kehitysprojekteihin.

Tutustu