IT-Asiantuntijapalvelut

Ketterät huippuosaajat käyttöösi päivittäisten IT-rutiinien hoitamiseen ja -kehitysprojekteihin. Iso tai pieni projekti, osaavat IT-asiantuntijamme ovat palveluksessasi.

Yrityksesi ulkoistettu valtakunnallinen IT-kumppani

Tarjoamme tukea monipuolisiin IT-asiantuntijan tehtäviin tarpeesi mukaan, kun yrityksesi osaaminen tai resurssit eivät riitä projektin läpiviemiseen. Hyödynnä asiantuntemuksemme yrityksesi ICT-ympäristöön liittyvissä pidemmissä projekteissa tai yksittäisissä toimeksiannoissa. Konsultoimme, neuvomme ja huolehdimme niin suunnittelusta kuin käytännön toteutuksesta.

Kun on aika päivittää yrityksen ICT-ympäristöä tukemaan paremmin liiketoimintaasi, kannattaa ottaa apuun kokenut IT-konsultti. Mukaudumme ketterästi toimialan kuin toimialan erityispiirteisiin ja vaatimuksiin. Tutustumme liiketoimintaasi, selvitämme tavoitteesi ja etsimme sopivat ratkaisut niiden saavuttamiseen. IT-asiantuntijamme ovat apuna käyttöönotossa sekä neuvovat järjestelmien ja laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa tarvittaessa jatkossakin.

Yhteydenottopyyntö

  • tietoliikenneasiantuntija
  • integraatioasiantuntija
  • IT-konsultti
  • IT-ympäristö
  • it-asiantuntija

Edut sinulle

Vahva ymmärrys
eri toimialoista

IT-asiantuntijamme mukautuvat ketterästi jokaisen toimialan vaatimuksiin niin, että loppukäyttäjien palveluvaatimukset saadaan täytettyä kustannustehokkaasti.

Asiantuntijapalveluja
tarpeen mukaan

Asiantuntijamme ovat käytössäsi lisäresurssina tarpeidesi mukaan niin lyhytkestoisina toimeksiantoina kuin monivuotisina kumppanuussopimuksina.

Laitteiden koko
elinkaari hallitusti

Autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa toimintaansa tukevat IT-ratkaisut.

InData myynti

myynti@indata.fi

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Keskitetty laitehankinta

Keskittämällä varmistat laitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuuden ja optimoit yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden. Ammattitaidolla myös toimialakohtaisia ratkaisuja.

Tutustu

Viestintä on yrityksen kulmakivi

Hyvät ja monipuoliset vuorovaikutuksen työkalut tarjoavat oivat edellytykset keskusteluun ja päätöksentekoon

Tutustu